Adria Airways: O dokapitalizaciji ponovno 21. rujna

Bez autora
Sep 07 2011

Upravni odbor slovenske aviokompanije Adria Airways za 21. rujna sazvao je novu skupštinu na kojoj će dioničari odlučivati o povećanju osnovnog kapitala ulozima, odnosno konverzijom potraživanja banaka, i novčanoj dokapitalizaciji od 50 milijuna eura. Osnovni bi kapital nakon povećanja trebao iznositi najviše 127,9 milijuna eura. Dioničari bi također trebali poništiti zaključke donesene na prošlotjednoj skupštini kada je potvrđena dokapitalizacija, no s bankama nije postignut dogovor o iznosu konverzije potraživanja. Nova Ljubljanska banka (NLB) na Adriu bi tako, prema prijedlogu, trebala prenijeti 55,3 milijuna eura potraživanja.

Adria Airways: O dokapitalizaciji ponovno 21. rujnaUpravni odbor slovenske aviokompanije Adria Airways za 21. rujna sazvao je novu skupštinu na kojoj će dioničari odlučivati o povećanju osnovnog kapitala ulozima, odnosno konverzijom potraživanja banaka, i novčanoj dokapitalizaciji od 50 milijuna eura.

Osnovni bi kapital nakon povećanja trebao iznositi najviše 127,9 milijuna eura.

Dioničari bi također trebali poništiti zaključke donesene na prošlotjednoj skupštini kada je potvrđena dokapitalizacija, no s bankama nije postignut dogovor o iznosu konverzije potraživanja. Nova Ljubljanska banka (NLB) na Adriu bi tako, prema prijedlogu, trebala prenijeti 55,3 milijuna eura potraživanja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik